Når du bestiller en Bambora terminal bliver den sendt direkte fra Bambora til dig.

Der er et stik, der skal sættes i terminalen, og dette stik splitter så i 2 til en strømforsyning, som sættes i en stikkontakt, og et data stik, som sættes i NemPOS boksen/computeren fra NemPOS.

Det er nemt at sætte terminalen op.

Billede 1:

Først trykker man på knappen “Menu”. Derefter skal man indtaste en kode. Denne kode kan du få oplyst ved NemTakeAway eller Bambora.

Billede 2:

Brug piletasterne til at navigere til indstillinger og tryk på den grønne knap for at komme videre.

Billede 3:

Brug igen piletasterne til at navigere til kommunikation og tryk på den grønne cirkel for at komme videre.

Billede 4:

Vælg Ethernet

Billede 5:

Vælg først DHCP og slå denne fra.

Vælg derefter IP-adresse.

Billede 6:

Udfyld med følgende adresse:

Derefter tryk enter.

Billede 7:

Angiv subnetmaske:

Tryk grøn cirkel

Billede 8:

Angiv standardgateway:

Tryk grøn cirkel

Billede 9:

Angiv DNS-server:

Dermed er opsætningen færdig.